دوستش نداشتم اما عاشقش شدم»| روایت شنیدنی همسر شهید مجید شعبانی از آخرین ماه‌های زندگی مشترک اهمیت استفاده از اسیدفولیک برای بارداری سالم درد و ناباروی، ۲ علامت مهم آندومتریوز| چه میزان از زنان درگیر این بیماری هستند؟ توجه به نیاز‌های  ویژه زنان در بحران‌ها، محور اقدامات شهرداری تهران خانه‌تان برق می‌زند، اما چرا هیچ‌کس نمی‌خندد؟ | راهنمای رهایی از وسواس تمیزی برای مادران نگاهی به معجزه ۴ دقیقه‌ای «پیش‌قدم شدن» در آشتی زوجین| مهارتی که نشانه بالاتر بودن هوش عاطفی (EQ) است تجلیل از ۱۱۰ مادر طلبه و اساتید دارای ۴ فرزند و بیشتر حوزه علمیه خراسان در حرم مطهر رضوی تغییر الگوی فرزندآوری در کشور| تعداد فرزندان اول از تعداد فرزندان دوم بیشتر شده است بررسی نقش و جایگاه پروین اعتصامی در آموزش و پرورش افغانستان در یک نشست فرهنگی روایت شهادت شهیده «سیده مهدیس حمیدی» در جنگ تحمیلی سوم از زبان پدر| همه چیز در چند ثانیه تغییر کرد نگاه جلال آل‌احمد به نقش زنان در تحولات انقلاب اسلامی چه بود؟ آیا می توان در آشپزی، صرفه جویی کرد؟| معرفی راهکارهایی ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی صدور بیمه اجتماعی برای بیش از ۳ هزار بانوی سرپرست خانوار در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد عاقبتی بهروزآذر: در روز‌های سخت، «خانواده ایران» معنای تازه‌ای یافت زنان باردار نیاز به رژیم غذایی جداگانه ندارند| افزایش وزن مناسب، نشانه رشد مطلوب جنین ناکامی تیم ملی والیبال زنان ایران در چهارمین مسابقه خود در جام آسیا کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات
سرخط خبرها
عملکرد عجیب ستاره‌های خراسانی در مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن

عملکرد عجیب ستاره‌های خراسانی در مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن

  • کد خبر: ۴۱۶۶۶۹
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۰
ستاره‌های خراسانی در مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندر ترکمن عملکردی عجیب و دور از انتظار داشتند.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ بندرترکمن، گرامیداشت شهدای میناب و ناو دنا، به میزبانی استان گلستان و با شرکت ۷۲ورزشکار در بخش بانوان در ورزشگاه قاندومی برگزار شد.

در بخش بانوان ورزشکاران در مواد ۱۰۰متر، ۱۰۰متربامانع، ۴۰۰متر، ۴۰۰متربامانع، ۸۰۰متر، ۱۵۰۰متر، پرتاب وزنه، پرتاب چکش، پرش سه گام و پرش طول به رقابت پرداختند، اما نکته درخورتوجه حضور ناکام خراسانی‌ها در این دوره بود که هیچ ورزشکاری با نام خراسان رضوی روی سکو نرفت.

چندین چهره خراسانی با پیراهن استان‌های دیگر راهی میدان شدند. جای حمیده اسماعیل نژاد، ستاره خراسانی، نیز در این مسابقات خالی بود.

اما اتفاق عجیب‌تر حذف دو ستاره خراسانی و قهرمان همیشگی مسابقات به دلیل خطا بود. در ۱۰۰متربامانع فائزه آشورپور نتوانست رکورد خود را ثبت کند و برای او خطا ثبت شد. تکتم دستاربندان، دیگرقهرمان همیشگی ماده ۸۰۰متر، نیز در این ماده خطا کرد و در جمع برترین‌ها جای نگرفت.

در جریان این رقابت‌ها و در ماده ۴۰۰متر، زهرا زارعی از استان کرمان با ثبت زمان ۵۱.۹۷ثانیه رکورد ملی ایران را که پیش از این با زمان ۵۲.۹۵ثانیه چهارده سال در اختیار مریم طوسی بود، شکست و جایزه یک میلیاردریالی را از آن خود کرد. در ماده پرش طول نیز ریحانه مبینی با ثبت رکورد ۶.۳۵متر ضمن کسب عنوان نخست این ماده، برنده جایزه ۳۰۰میلیون ریالی شد. در ۱۰۰متر ساناز امیری پور از یزد قهرمان شد. در ۱۰۰متربامانع صبا خراسانی از تهران روی سکوی نخست ایستاد و فائزه طباطبایی، دونده خراسانی، با پیراهن گلستان دوم شد. در ۴۰۰متر پس از زهرا زارعی، نازنین فاطمه عیدیان، دونده خراسانی، با لباس تهران به نایب قهرمانی رسید.

در ۸۰۰متر آیدا نارویی از سیستان وبلوچستان قهرمان شد. در ۱۵۰۰متر فرنوش چراغی از لرستان و در ۴۰۰متربامانع کژان رستمی به قهرمانی رسیدند. در پرش سه گام مریم کاظمی از یزد، در پرتاب وزنه ملینا رضایی ملک از مازندران و در پرش طول ریحانه مبینی از اصفهان نفرات برتر شدند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.